ARCH KID TECH - Egyptian Pyramid

OPIS IZDELKA

Spoznajte, kako so mojstri graditelji starodavnega sveta gradili. Komplet bazira na arhitekturno gradnjo preteklosti in razkriva skrivnosti na zabaven in preprost način.

Arch • Kid • Tech ™ so starodavni arhitekturni gradniki, opremljeni z izobraževalnimi ugodnostmi za otroke in odrasle.

CENA IZDELKA

27.90

Ni na zalogi

Specifikacije

DELITE IZDELEK S PRIJATELJI:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Brez spojev

Spoznajte, kako so mojstri graditelji starodavnega sveta gradili. Komplet bazira na arhitekturno gradnjo preteklosti in razkriva skrivnosti na zabaven in preprost način.

Korak za korakom

Vodnik po korakih – z vizualnim sprehodom, do vsakega koraka gradnje naučite otroke, da znajo slediti vrsti kompleksnih navodil.

Edinstven material

Komponente so izdelane iz visokokakovostne plastike TPE, ki je zanimiva na otip, zaradi posebne teksture.

Gradite kot mojster

Starodavni Egipčani, Grki in Rimljani so glavni arhitekti preteklosti. Pred tisoči leti so ti veliki mojstri, izumili temeljne elemente zgradb, kot so stebri, oboki in kupole, ki jih sodobni arhitekti še vedno uporabljajo in vključujejo. Pri teh trajnih arhitekturnih inovacijah pa je izjemno to, da so jih izumili v precej preprostejših časih.

Torej, kako so prišli do teh masivnih struktur? Starodavni gradbeniki so se pri ustvarjanju svojih velikih civilizacij, zanašali na osnovo gravitacije in poravnave, s tem kompletom pa lahko vi in vaš ​​malček to doživite na lastne oči in roke.

Arch • Kid • Tech ™ so starodavni arhitekturni gradniki, opremljeni z izobraževalnimi ugodnostmi za otroke in odrasle. V vsaki seriji se razumevanje klasičnih struktur zgodi takrat, ko vi postavljate in premikate koščke. Narava igre postane dejavnost koncentracije in kritičnega mišljenja. Po nekaj preizkusih sledenja korakom, lahko neskončno prilagodite in izumite svoje klasične strukture. Kdo ve? Morda bodo vaši otroci naslednji veliki graditelj, ki bodo izumili nekaj, česar Grki, Rimljani ali sodobni ustvarjalci niso.

Rim ni bil zgrajen v enem dnevu – tak je tudi odličen gradbenik.

Z le nekaj elementi so veliki graditelji preteklosti ustvarili čudeže, ki stojijo še dandanes in to brez pomoči kakršnega koli lepila, ključavnic ali kakršnihkoli spojev. Toda kako so veliki grški in rimski gradbeniki zgradili tako ekstravagantne oblike, samo z enim elementom peščenih kamnov? To lahko ugotovimo z Arch • Kid • Tech ™, poenostavljeno različico starodavnih arhitektur, ki vam bo omogočila, da te tehnike izkusite iz prve roke!

Izberi barvo

ARCH Egyptian Pyramid

Priporočamo