RESOURCES®- Gift pakiranje (72 kosov)

OPIS IZDELKA

Izboljša spretnosti in otrokov razvoj – ustvarjalnost, socialne / čustvene, kognitivne / zaznavne in fizične spretnosti (fina motorika). Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

CENA IZDELKA

34.90

Zaloga: Na zalogi

Specifikacije

DELITE IZDELEK S PRIJATELJI:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Izboljša spretnosti

Izboljša spretnosti in otrokov razvoj – ustvarjalnost, socialne / čustvene, kognitivne / zaznavne in fizične spretnosti (fina motorika).

Pol-ekološke oblike

Vse nove, unikatno oblikovane oblike in barve, ki jih navdihujejo resnični naravni viri.

Edinstven material

Edinstven material – narejen iz visokokakovostne plastike TPE, ki daje zanimivo otipljivo teksturo.

Več

Kaj je igrača Resources ™?

Resources ™ je sodobna gradbena igrača, ki jo navdihuje 7 različnih virov, ki se uporabljajo v resničnih gradnjah – kamen, les, pesek, kovina, opeka, drevo in voda, vendar poenostavljene v prijazne minimalistične oblike. Namen virov je biti orodje za krepitev spretnosti, ki jih primanjkuje sodobnim otrokom in se jih je mogoče naučiti iz igranja z divjo naravo. In omejitve? Omejitev ni. To je popolnoma odvisno od vaše ustvarjalnosti!

 

Sodobna gradbena igrača

Živimo v okolju, obkroženi s čudovitimi stvaritvami, ki nam na lepšajo življenje. Človeštvo napreduje, vsak dan se izumlja nekaj novega, nedvomno pa je najpomembnejše sredstvo za premikanje sveta moč domišljije.

Toda ne glede na to, kako napreduje svet, obstaja ena preprosta resnica o vsem, na kar nenehno pozabljamo – vse kar lahko vidimo okoli sebe, lahko izsledimo iz ene skupne korenine, to so “naravni viri” … temelj vseh stvaritev.

Resources ™ ni le še en nabor gradbenih igrač. Vsak sklop je sestavljen iz sedmih edinstveno oblikovanih modelov, ki so navdihnjeni z ‘viri’, ki se uporabljajo za ustvarjanje dejanskih sodobnih svetovnih konstrukcij.

 

Pomen čudnih oblik virov ™

Ker so elementi narejeni z navdihom različnih naravnih virov, želimo, da je igra tako verodostojna kot bi bilo igranje z resnično naravo .. In zato smo se odločili, da ostanemo zvesti njenim značilnostim. Vse, kar smo naredili, je bilo, da smo jih poenostavili v čisto sodobno obliko, ne da bi izgubili značilnosti narave. Nikoli ne boste pričakovali, da bosta kamen in jeklo enaka, kajne?

 

Brez ključavnice, brez sklepa, brez magneta

Vse, kar je potrebno, je ‘Ravnotežje’.

Gradbene igrače obstajajo že več sto let in mnoge od njih zahtevajo različne načine spajanja, kot so ključavnice, različni spoji ali celo magneti, ampak ne RESOURCES ™.

Resources ™ predlaga metodo ‘ravnotežja’, ki omogoča nove načine interakcije z igračo.

Enostavno? Preizkusite in začutili boste razliko.

Ugotovite, zakaj … In naslednjič ne bo padel (reševanje težav in nadzor čustev)

 

Eksperimentirajte brez meja iz lastne radovednosti, s poskusi in učite se iz lastnih napak – to je popoln način za izboljšanje IQ-ja (inteligenčni koificient). Vseeno je, če včasih ni tako, kot ste si zamislili. Otroci bodo vzpostavili močan EQ (čustveni koificient), še eno razvojno veščino, ki je izjemno pomembna za sodobne otroke.

Priporočamo