Sončna očala Polaroid FLEXY BLUE LAGOON

OPIS IZDELKA

Polaroid je vodilna znamka v tehnologiji polariziranih leč in ena izmed najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk očal. Kolekcija Polaroid Junior je rezultat skrbnega opazovanja potreb otrok. Okvirji so prožni, izdelani za igro in otroško gibanje ter so na voljo v različnih velikostih za otroke različnih starosti.

Material uporabljen za okvir je lahka plastika, ki nudi izjemno zanesljivost in trpežnost.

Leče so zasnovane tako, da blokirajo 100 % škodljivih UV-žarkov.

CENA IZDELKA

32.90

Počisti

Specifikacije

DELITE IZDELEK S PRIJATELJI:

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Polarizacijski filter je poseben sloj, ki zmanjšuje blešanje odsevnih vodoravnih površin kot so voda, sneg ali steklo. Polarizirana sončna očala blokirajo tako UV svetlobo kot tudi vodoravno sevanje in v oko tako prodre le navpična svetloba. Pri polariziranih lečah so barve bolj realistične in jasne, slika ni tako presvetljena. Oko lahko prepozna večje podrobnosti in s tem zmanjša utrujenost oči. Sončna očala s polariziranimi stekli so še posebej primerna za voznike in športnike.

certifikat CE

Očala z oznako CE ustrezajo evropskim zahtevam glede kakovosti UV filtra, prepustnosti sončne svetlobe, optične natančnosti, oblikovanja okvirja in uporabe antialergijskega materiala. Ta očala so v skladu z Evropsko Direktivo 89/686/EEC in so skladna s standardi STN EN ISO 12312-1.

Oznaka UV 400 je oznaka filtra, ki absorbira 100 % UV sevanja. Leče z zaščitnim filtrom UV 400 ščitijo oči pred UVA, UVC in tudi UVB sevanjem. UV filter se nahaja v materialu leče očal in je popolnoma neodvisen od stopnje niansiranja.

Temno obarvane leče (prepustnost vidne svetlobe 8 – 18 %). Visoka zaščita pred sončno svetlobo. To je najbolj značilen sončni faktor, primeren za splošno uporabo pri močni sončni svetlobi.

Izberi velikost

5-8 let

Izberi barvo

Sončna očala Polaroid BLUE LAGOON

Barva

Priporočamo

Morda vam bo prav tako všeč…